top of page

Op deze pagina vindt u alle informatie voor de school, docenten en mentoren. Algemene informatie vindt u in de informatiebrief. Zorg dat alle aanwezige docenten dit hebben gelezen voor aanvang van het project. Informatie over de eisen voor de speellocatie als de organisatievragen voor de school, vindt u in de technische flyer. Daarnaast is het lespakket hier te downloaden. Dit materiaal dient als aanvulling op de voorstelling. Daarnaast is er er nog een pagina met interessante filmpjes of artikelen die wij regelmatig tegenkomen die aansluiten bij de onderwerpen die we in de voorstelling behandelen. Deze kunt u ook ter voorbereiding of nabespreking inzetten.

 

Voorwaarden

technische lijst foto.png
Waar moeten we als school voor zorgen? wat zijn de eisen voor de speelplek en de klaslokalen? Verzorgt de school de lunch? Hoe laat zijn de acteurs aanwezig? En belangrijk, wat zijn de voorwaarden voor annuleren en financiering.

Informatiebrief

Schermafbeelding 2018-08-22 om 08.22.33.
Zorg dat alle aanwezige docenten de informatiebrief voor aanvang van het project hebben gelezen. En dat mentoren en leerlingen goed zijn voorbereid door middel van het lespakket. 

LEspakket

HET LESPAKKET bevat:

 

• Informatie over de voorstelling

In deze brief staat de basis-informatie over de voorstelling, de les en wat er van u en de school wordt verwacht tijdens het project.

• Introductiemateriaal
Dit is bedoeld om samen met uw klas uit te voeren ter voorbereiding op de voorstelling. Leerlingen zijn op deze manier zowel persoonlijk en als groep bewust van de thematiek en de persoonlijke betrokkenheid bij het thema van de voorstelling.

• Verwerkingsmateriaal
Dit is bedoeld om samen met uw klas uit te voeren als verwerking op de voorstelling (en de interactieve les). Leerlingen reflecteren en bespreken zowel individueel als in groepsverband de thematiek. Zij worden extra begeleid om de overbrugging naar eigen ervaringen en persoonlijk handelen kleiner, toegankelijker en meer toepasbaar te maken.

• Extra materiaal
Hier vindt u links naar verschillende (korte) documentaires en filmpjes over de gevolgen van verkeersongevallen. U kunt deze gebruiken ter voorbereiding of naderhand als extra verwerkingsmateriaal. Bekijk ook de filmpjes op onze website.

COVID -19: Wij dragen intern zorg voor de juiste maatregelen tussen de acteurs en houden minimaal 1,5 meter afstand tot de leerlingen tijdens de voorstelling en workshop. We horen het graag als jullie specifieke maatregelen hebben, waar wij ons aan hebben te houden. Het kan zijn dat het project door ziekte/ symptomen van onze acteurs of nieuwe maatregelen van de overheid, niet door kunnen gaan in de huidige vorm. Wij hebben diverse alternatieven klaar staan zodat het project alsnog op de dag, in aangepaste vorm, uitgevoerd kan worden. Zie bijlage. Check ook de voorwaarden i.v.m. evt. annulering van de school.

 

Info COVID-19 PROOF

Schermafbeelding 2022-06-16 om 11.31.13.png
Als het project in de huidige vorm niet door kan gaan ivm de corona - maatregelen, kunnen wij het project uitvoeren in aangepaste vorm passend binnen uw school. Zo kan het project altijd uitgevoerd worden. Zie voor de opties dit document. Lees ook goed onze voorwaarden door ivm annulering met corona.

De QUIZ

Dia01.jpg
De Quiz maakt onderdeel uit van de interactieve verwerkingsles. De vragen gaan over de inhoud en thema's die in de voorstelling worden behandelt.
bottom of page