Op deze pagina vindt u alle informatie voor de school, docenten en mentoren. Algemene informatie vindt u in de informatiebrief. Zorg dat alle aanwezige docenten dit hebben gelezen voor aanvang van het project. Informatie over de eisen voor de speellocatie als de organisatievragen voor de school, vindt u in de technische flyer. Daarnaast is het lespakket hier te downloaden. Dit materiaal dient als aanvulling op de voorstelling. Daarnaast is er er nog een pagina met interessante filmpjes of artikelen die wij regelmatig tegenkomen die aansluiten bij de onderwerpen die we in de voorstelling behandelen. Deze kunt u ook ter voorbereiding of nabespreking inzetten.

 

Technische flyer

technische lijst foto.png

Informatiebrief

Schermafbeelding 2018-08-22 om 08.22.33.
Waar moeten we als school allemaal voor zorgen? Hoe groot moet de speelplek zijn? Wat hebben jullie nodig in de klaslokalen?
Verzorgt de school de lunch? Hoe laat zijn de acteurs aanwezig?
Zorg dat alle aanwezige docenten de informatiebrief voor aanvang van het project hebben gelezen. En dat mentoren en leerlingen goed zijn voorbereid door middel van het lespakket. 

LEspakket

HET LESPAKKET bevat:

 

• Informatie over de voorstelling

In deze brief staat de basis-informatie over de voorstelling, de les en wat er van u en de school wordt verwacht tijdens het project.

• Introductiemateriaal
Dit is bedoeld om samen met uw klas uit te voeren ter voorbereiding op de voorstelling. Leerlingen zijn op deze manier zowel persoonlijk en als groep bewust van de thematiek en de persoonlijke betrokkenheid bij het thema van de voorstelling.

• Verwerkingsmateriaal
Dit is bedoeld om samen met uw klas uit te voeren als verwerking op de voorstelling (en de interactieve les). Leerlingen reflecteren en bespreken zowel individueel als in groepsverband de thematiek. Zij worden extra begeleid om de overbrugging naar eigen ervaringen en persoonlijk handelen kleiner, toegankelijker en meer toepasbaar te maken.

• Extra materiaal
Hier vindt u links naar verschillende (korte) documentaires en filmpjes over de gevolgen van verkeersongevallen. U kunt deze gebruiken ter voorbereiding of naderhand als extra verwerkingsmateriaal. Bekijk ook de filmpjes op onze website.

© 2018 Theatergroep Heer Otto